Vállalati megújulást és technológiaváltást segítő megoldások

Az alább feltüntetett, a projekt által nyújtott vállalati megújulást és technológiaváltást segítő szolgáltatások közül választhat a bejelentkezést követően.

Workshopok, tréningek

A szemléletváltás és a termelékenységnövelés megalapozására előkészített  szolgáltatás keretében közbeszerzésen nyertes külső tanácsadók által lebonyolításra kerülő workshopok, ill. tréningek a humán-, szervezet- és folyamatfejlesztés, technológia, innováció, pénzügy, általános és specifikus vállalkozásfejlesztés területén: 4 órás (10 fős) workshopok a jó gyakorlatok bemutatására; 6 órás (15 fős) tréningek adott téma- vagy vállalati funkcionális terület bemutatására. Ezen alkalmak lehetőséget biztosítanak kapcsolatépítésre, benchmarkok felállítására. 

Egyedi konzultáció, tanácsadás

Ez a szolgáltatás a technológiaváltáshoz, a szervezeti megújuláshoz nyújt támogatást a vállalatvezetőknek, igényeikhez illesztett, a cég sajátos helyzetére fókuszáló egyedi, szakértői konzultációkon keresztül. A tárgyalt kérdésekből és válaszokból tudásbázis épül megosztási céllal. A szolgáltatás fejlesztése a felmerült észrevételek és igények alapján folyamatos.

Tematikus rendezvények, szakmai konferenciák

A célcsoport igényeihez illeszkedő iparágspecifikus témakörökben (pl. humán-, szervezet- és folyamatfejlesztés, technológia, innováció, pénzügy, marketing, minőségellenőrzés), külső szolgáltatók segítségével szervezett kb. 40-50 fős rendezvények, szakmai események.

Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.